Arts & Crafts

Endast

Norra disainehete ettevõte Arts & Crafts (A&C) sündis 1984. aastal vaid seetõttu, et üks seiklusterohke Aasia ringreis 1970ndatel viis kokku kaks disainerit. Noor norralanna ja hollandlane ühendasid jõud, et see reis kestaks igavesti. Nii asusidki nad looma kõrge kvaliteediga moejuveele, mida nüüdseks saadab edu kogu maailmas. Norras toodetud disainehted on segu Skandinaavia lihtsusest ja rahvusvahelistest moesuundadest.

Tooted

A&C kollektsioonidest leiab suure valiku kauneid disainehteid – igale maitsele ja stiilile. Igal kollektsioonil on oma hing, oma lugu rääkida…

Loodussõbralikkus

Kõik ehted on toodetud eetilise kaubanduse põhimõtteid järgides. A&C ei kasuta kunagi oma toodetes ohustatud liike ega teisi taastumatuid materjale. A&C on Norra Eetilise Kaubanduse Algatuse liige.

Lisaks toetab A&C I-India’t – India tänavalastega tegelev registreeritud, mittetulunduslik ja valitsusväline organisatsioon, mis soovib hoolitseda, pakkuda lähedust ja toetust lastele, kes elavad Jaipuri, Põhja-India vaeseima linna tänavail.

Soov luua enneolematut

Igaühes meist peitub kordumatu isiksus – oma lugu. Ehted, mida kannad, saadavad teistele sõnumi sinu stiilist, isiksusest ja maitsest. Just selleks, et tuua esile seda kordumatut kandja hinges, loob A&C ehteid – need ehted ei ole teistele mulje avaldamiseks. A&C kannustab igaüht näitama oma isikupärast mina, tundma end vabalt, enesekindlalt ja ilusana.

Põgus pilk tulevikku

A&C ehetest jääb alatiseks peegelduma värviküllas mitmekesisus, mida pakub meid ümbritsev maailm.

Lisa kommentaar