Noir

Endast

Naisterõivaste kaubamärk Noir A/S tegutseb aastast 2005. Luksustoodete kaubamärk NOIR asutati 2006 ning rohkem noortele suunatud BLLACK NOIR 2009. aastal. Esimestel tegevusaastatel sillutasid NOIR’i edu tugev turundusstrateegia ja etteasted rahvusvahelistel moešõudel teiste seas New Yorkis ja Londonis. Eelmise aasta veebruaris avas BLLACK NOIR esimese jaemüügikaupluse Kopenhaagenis.

Tooted

Naisterõivad

Loodussõbralikkus

Tootjate valikul lähtub NOIR nende pühendumisest kvaliteedile, austusest eetika ja keskkonna vastu. Noir A/S ei soovi tootmisega kahju tekitada, vaid lähtudes üleilmsetest ÜRO lepingutest, Rahvusvahelise Tööorganisatsiooni ja kaubanduskoja põhimõtetest luua heaolu neis ühiskondades, kus ettevõte tegutseb.

Soov luua enneolematut

Noir A/S kasutab kaubamärgis Illuminati II’s täiesti puhast puuvilla Ugandast.

Põgus pilk tulevikku

Noir A/S soovib tugevdada tegevust peamistel Euroopa turgudel ning laieneda Balti riikidesse ja Venemaale. Üleüldine eesmärk on kinnitada oma filosoofiaga moekaubamärgina jäädavalt kanda rahvusvahelises moemaailmas. Laiendada Illuminati II projekti Ugandas kasutades rohkem puuvilla nii oma kollektsioonides kui ka koostööpartnerite tegevuses.

Lisa kommentaar