De Sade by Mads

Endast

De Sade by Mads on ühemehekaubamärk, mille all valmivad teadlikule kliendile käsitööna erakordsed ehted. Disainer ammutab loomingulist jõudu subkultuuridest ja ühiskonna äärmustest ning sulandab selle kokku uudse ja selge väljendusviisiga. Kaubamärgi nimi on mõistagi laenatud 18. sajandil elanud prantsuse markiilt. De Sade oli omapärane ja radikaalne isik, kes muutis ühiskonda mitmel tasandil, isegi sellistes valdkondades, mille muutmine on meie jaoks siiani keeruline.

Tooted

Puidust ja kummist ehted.

Loodussõbralikkus

Norras Oslos asuv De Sade by Mads keskendub peamiselt käsitööle ja kohalikule toodangule. Põhimaterjalid on puit, metallid ja looduslik kumm. Esimeses kollektsioonis “The Wood Collection” kasutati Norra lepapuitu ja kõik tooted valmivad kohalike meistrite või moelooja enda käsitööna.

Soov luua enneolematut

Kontseptuaalne looming, mis keskendub materjalidele ja vormile, esindab teistmoodi suhtumist ehete visuaalsesse väljenduslikkusesse. Esemed on maskuliinsed ja geomeetrilised. Moodsa, jõulise ja omapärase joone leidmiseks kasutatakse tavapäratuid materjale nagu puit ja kumm.

Põgus pilk tulevikku

De Sade by Mads kavatseb uue kollektsiooni välja tuua kaks korda aastas ja panna rõhku materjalidega katsetamisele. Plaanis on tutvustada kaubamärki ka teistel turgudel peale Norra ja jätkata ainukordsete käsitöötoodete valmistamist.

Lisa kommentaar